DOMACI AFFILIATE PROGRAMI

22.03.2010 19:24

IZVOR : kakodolove.com/domaci-affiliate-programi/

 Lista domaćih affiliate programa: 

Tiketservis

je vodeći domaći online servis za prodaju karata, koji korisnicima nudi brz i siguran način kupovine karata za veliki broj događaja. Prodaja karata je jedan od najuspešnijih online biznisa, a to potvrđuje i uspeh Tiketservisa koji je vrlo brzo zauzeo svoje mesto u vrhu posećenosti domaćih sajtova. Dobijate najmanje 20% od tiketservisove provizije od prodaje karata. Isplata je nakon zaradjenih 50€.

Tvoj poklon

Tvoj poklon je interenet prodavnica koja medju prvima u regionu objedinjuje razne kategorije poklona na jedno mesto i omogućava online kupovinu pouzećem. Dobijate 15% od onoga šta se preko vas kupi. Isplata se vrši kada zaradite 30€.

VizioShop majice

Od svakog ko kupi majicu preko vas dobijate 1€, i od svakoga koji se preko vas postane VizioShop affiliate dobijate izmedju 8 i 16 dinara od svake porudžbine ostvarene preko svih njegovih sajtova. Isplata se vrši nakon zaradjenih 500 dinara.

Donesi.com

Donesi.com konačno donosi mogućnost za gradjane Srbije da naručuju hranu preko interneta. U startu dobijate 2% od ukupne vrednosti narudžbine. Isplata se vrši kada premašite minimum od 4000 dinara.

Fortumo SMS servis

Fortumo je izrazito jednostavan i besplatan web portal za kreiranje mobilnih servisa (SMS servisa) i generisanje profita od njih.Fortumo vam isplaćuje 20€ svaki put kada korisnik koji je pronašao Fortumo preko vašeg linka zaradi svojih prvih 50€.

Robna Kuća

Vaših je 10% od svake kupovine kupca koji dodje sa vašeg sajta, isplata se vrči paypalom ili čekom kada nakupite 50$.

Hoću to

Internet prodavnica za interesantnim “gedžetima” isplata je na svakih zaradjenih 1000 dinara, a vaš procenat je stvar dogovora.

SexyUzivanje.com

– Za osobe 18+ od svake narudžbine 5% + nivoi referala

Karike.com

Plaćaju 0.10 bodova za registraciju (registracija se smatra kompletnom kada korisnik potvrdi svoju email adresu), 0.20 ukoliko korisnik doda sliku i 0.30 bodova ukoliko korisnik naruči uslugu sa sajta. Svaka akcija se sabira, tako da ukoliko imate korisnika sa slikom koji je naručio barem jednom SOL-ove, to znači da za tog korisnika vi dobijate zbir 0.10 0.20 0.30=0.60 bodova! Sistem registruje ove akcije za svakog pozvanog korisnika u periodu od 30 dana. Vrednost 1 boda je ekvivalentna vrednosti 1 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

—————

Назад