Kako napraviti svoj sajt besplatno

Napraviti svoj sajt,blog ili nesto drugo i nije tako tesko kako to u prvi mah izgleda.Na netu ima puno mesta gde te stvari mozete napraviti koristeci vec postojece osnovne elemente koje dodajete na vec gotove stranice koje mozete da menjate po sopstvenom nahodjenju ili po dostupnim i dozvoljenim mogucnostima.

Moze da se menja,velicina boja, sadrzaj i skoro sve ostalo sto Vam je potrebno.Naravno potrebno Vam je osnovno znanje oko racunara,interneta i engleskog jezika i u tom slucaju moze da se sve urai onako kako ste zamislili.

Unarednom periodu stavicemo i kratka uputsva a dotle ako Vam nesto nije jasno posaljite nam pitanje a mi cemo se truditi da Vam odgovorimo najbrze sto je moguce.

Evo nekoliko linkova pa ih isprobajte i naravno ako Vi imate nesto posaljite nam:

 

www.webnode.com

www.mego.com/site/en/login

sb.realigro.com/real_estate/master.php

www.yola.com/create-a-free-websites-ppc.php?cid=10006&s_kwcid=TC|7295|{keyword}|{placement}|{ifcontent:C}{ifsearch:S}|e|{creative}&gclid=CNnnsM3EiJ4CFZEVzAodDEZJoA

www.350.com/signup

tla.wikidot.com/start

viviti.com/

www.cashlinksexpress.com/

www.webself.net/create_your_website.ws?lg=en&id_camp=ws_2createawebsite

www.ucoz.com/

 www.networksolutions.com/free-website/index.jsp;jsessionid=2d281addedadc02608df49b666b6:WBCa

 www.wix.com

 

www.weebly.com/

 Da je veoma lako doći  do lične prezentacije na Internetu potvrđuje i sajt koji vam predstavljamo. Weebly je web lokacija gde je moguće veoma brzo i lako napraviti blog ili sajt sa bilo kakvim sadržajem bez potrebe poznavanja HTML-a ili bilo kog drugog jezika. Nakon jednostavne registracije (gde se traži samo email adresa i korisničko ime), odmah se počinje sa kreiranjem stranice, koju je moguće objaviti kao poddomen Weeblya ili na nekom drugom, već registrovanom domenu.  Webly na sajtove svojih korisnika ne dodaje reklame.

 

 www.homestead.com/

NA OVOM MESTU MOZETE NAPRAVITI SVOJ SAJT TIPA SOCIJALNE MREZE.PROBAJTE.

 www.socialgo.com/create-a-social-network.html?gclid=CKSM6OeH4p4CFYcVzAodHj-Dxg

 

NA ADRESI ISPOD MOZETE NAPRAVITI SPLASH PAGE .PROBAJTE :

splashpagemaker.com/?rid=2

 

Ovo je link za pravljenje banera , dugmica ,teksta i sve to animirano :

www.flashvortex.com/


AdKreator.com - Do it Yourself Advertising Design!
  • ODLICAN LINK KA STRANI GDE CETE MOCI DA NADJETE KAKO DA SVOJ SAJT UREDITE PO NEKIM PRAVILIMA KOJA VAZE NA NETU

www.addme.com/newsletters/adsense-tricks-boost-commission.htm

  •  O TOME JOS SAVETA ZA OPTIMIZACIJU STRANICA NA RAZUMLJIVIJI NACIN ZA ONE KOJI GOVORE SRPSKO-HRVATSKI.TEKST JE PREUZET SA LINKA ISPOD :

www.ebizmags.com/brzopotezni-savjeti-za-optimizaciju-stranica/

HVALA IM U MOJE I VASE IME LEPO SU TO NAPISALI

KLJUČNE RIJEČI U SADRŽAJU STRANICA. U tekstualnom dijelu sadržaja stranica pokušajte koristiti prilagođenu verziju teksta iz TITLE taga. Nastojte takav tekst smjestiti što bliže vrhu stranice, gdje će biti odmah vidljiv. Ako taga ne odgovara tekst iz TITLE taga, tada pokušajte u naslovu teksta, prodajnom apelu ili sloganu iskoristiti ključne riječi. Ove preporuke važne su kako za posjetitelje, tako i za tražilice. Budući da je naslov teksta najuočljiviji, posjetitelji će ga najduže zadržati u sjećanju, a samim time i ključne riječi koje naslov sadržava. Ako će vas kasnije tražiti putem tražilice, veća je vjerojatnost da će upisati upravo ključne riječi iz naslova. S druge strane, tražilica će vam dodijeliti bolji rang ako se ključne riječi upisane u TITLE tagu učestalo pojavljuju u tekstualnom dijelu stranice.

 PAMETNO STVARAJTE VEZE. Gotovo sve tražilice popularnost stranice određuju prema broju veza koje vode do nje i broju veza koje s nje odlaze. Tražilice pridaju veću važnost vezama koje do vaših stranica vode s provjerenih, relevantnih siteova ili stranica koje sadrže obilje informacija i sadržaja. Stoga zamolite distributere, klijente i marketinške partnere da u tekstove na svojim stranicama ugrade veze prema vašima, dopunjene opisima u kojima su sadržane ključne riječi s vaših stranica. Na primjer, ako imate web za prodaju kućnog namještaja, vrtnih garnitura i ukrasa za okućnicu, tada bi vaš dobavljač na svojim stranicama mogao postaviti vezu sa sljedećim popratnim opisom (masnim slovima označene su ključne riječi): “Tvrtka d.o.o. Kućni namještaj, vrtne garniture i ukrasi za okućnicu”. Veza bi trebala voditi izravno do sekcije vašeg sitea gdje su ukratko opisane vrtne garniture, ukrasi za okućnicu i kućni namještaj. Izbjegavajte razmjenu veza sa siteovima koji nemaju veze s vašom tematikom. U tekstovima na vašem siteu postavite veze prema drugim relevantnim siteovima iz, na primjer, industrije namještaja i kućnih potrepština, medija koji se bave opremanjem doma, srodne proizvođače namještaja itd.

Vrlo je važno da stvorite veze među stranicama vašeg sitea. Kad god možete i kad to ima smisla, kreirajte veze od ključnih riječi u tekstovima prema drugoj stranici koja nudi detaljniji opis. Na primjer, ako na početnoj stranici imate rečenicu “Tvrtka d.o.o. nudi kućni namještaj, vrtne garniture i ukrase za okućnicu pomoću kojih možete vrlo povoljno viziju savršenog doma lako i jednostavno pretvoriti u stvarnost “, tada od ključne riječi “kućni namještaj” kreirajte vezu prema stranici s više informacija o asortimanu kućnog namještaja. Takav način stvaranja veza primjenite na stranice unutar vašeg weba, ali i na veze koje s drugih webova vode prema stranicama unutar vašeg weba.

KLJUČNE RIJEČI – KLJUČ USPJEHA. Da bi vaš site bio dobro pozicioniran u bazi tražilice i rezultatima pretrage, trebate dobro procijeniti koje ključne riječi bi korisnici u potrazi za vašim siteom mogli navoditi kao pretraživački upit. Premda možete pretpostaviti ili nagađati, uvijek je dobro da vaš marketing temeljite na egzaktnim podacima. Naime, vi možete nagađati ključne riječi, no iznenadili biste se koliko često se to razlikuje od onoga što korisnici navode u pretraživačkom upitu. Srećom, danas postoje specijalizirani web servisi za pregled statistike korištenja ključnih riječi na svim svjetskim tražilicama. Često takvi servisi nisu nimalo jeftini, no postoje i stranice poput Wordtracker.com i Overture.com koje nude besplatne alate u tu namjenu.

IZBJEGAVAJTE VEZE U JAVASCRIPT JEZIKU. Većina tražilica ne može slijediti veze u programskom jeziku Javascript. Premda Javascript omogućuje izradu grafički efektnih veza, poput lijepih izbornika koji se odmataju, robot ne može kod Javascript veza shvatiti na koju adresu veza pokazuje. Ako ne možete izbjeći korištenje Javascripta za navigaciju, svakako na dnu stranice ponudite alternativnu tekstualnu navigaciju. Tako pomažete tražilici da slijedi sve raspoložive veze unutar weba i tako ga obuhvati cijelog. Ujedno, pomažete i korisnicima koji nemaju uključen Javascript ili ga iz izbjegavaju koristiti iz sigurnosnih razloga.

TITLE TAG - KORISTITE KLJUČNE RIJEČI. Tagovi u HTML kodu tražilicama opisuju vašu web stranicu. Jednom kad roboti pronađu vaše stranice i kopiraju ih u svoju bazu, tražilica će iz metatagova HTML koda izvući informacije koje će iskoristiti za bolje razumijevanje sadržaja i efikasnije rangiranje stranice. Za tražilice je osobito važan TITLE tag u kojem navodite kratki opis sadržaja stranice. Toplo vam preporučamo da u TITLE tagu koristite ključne riječi za koje ste u prethodnom koraku, koristeći navedene web usluge, utvrdili da ih korisnici najčešće navode kao upit za pretragu. Izbjegavajte neodređene i preduge opise u TITLE tagu. Optimalno bi bilo da stranicu opišete koristeći 8 – 10 ključnih riječi. Na primjer, ako imate site za prodaju kućnog namještaja, vrtnih garnitura i ukrasa za okućnicu, tada bi TITLE tag početne stranice mogao sadržavati sljedeće: “Tvrtka d.o.o. Kućni namještaj, vrtne garniture i ukrasi za okućnicu”.

SADRŽAJ JE VAŽAN, AŽURAN SADRŽAJ JOŠ JE VAŽNIJI. Redovito ažurirajte vaš site i nadopunjujte ga novim stranicama jer tražilice daju prednost stranicama koje se redovito ažuriraju i nadograđuju. Ako imate site za prodaju kućnog namještaja, vrtnih garnitura i ukrasa za okućnicu, tada povremeno (ali redovito) dodajte nove stranice poput komentara korisnika, recenzija stručnih medija, objava za medije, praktičih savjeta itd. U TITLE tagovima, naslovima tekstova i opisima proizvoda učestalo koristite iste ključne riječi.

IZRADITE MAPU WEBA. Tražilici možete pomoći da pronađe sve stranice od kojih se sastoji vaš site tako da kreirate mapu weba, odnosno stranicu koja sadrži tekstualnu kolekciju svih veza koje vode do svih stranica unutar vašeg sitea, pazeći da na jednu takvu stranicu ne smjestite više od 100 veza. Najbolje rezultate postići ćete ako na početnoj stranici postavite vezu prema stranici s mapom weba.

PRIJAVITE SVOJ WEB. Svoj site najbrže ćete ubaciti u tražilice ako na siteovima koji su već uvršteni u tražilice postoje kreirane veze prema vašem siteu. Manje efikasan način je da na Googleu, Yahoo!-u i MSN-u pronađete sekciju gdje putem online formulara svoj site možete besplatno prijaviti u tražilicu. Postoje i specijalizirane stranice na kojima možete platiti da umjesto vas obave prijavljivanje sitea u sve svjetske tražilice, no bolje to sami obavite a novac potrošite na izradu i distribuciju objave za medije. U tekstu objave za medije ubacite adresu vašeg sitea jer tako svaki site koji u cjelosti publicira objavu za medije automatski postaje veza prema vašem siteu. Osim prijave na tražilice, prijavite se na specijalizirane poslovne imenike i poslovne imenike opće namjene, poput DMOZ.org i Yahoo! direktorija.

PRATITE NAPREDAK – I BUDITE STRPLJIVI. Jeste li ikad čuli da je strpljenje majka svih mudrosti? Ako na svom siteu koristite ključne riječi koje korisnici najčešće koriste za pretragu ili ste tek objavili svoj web, računajte da ćete u periodu od 2 – 6 mjeseci uočiti pomake u rangiranju sitea na tražilicama, nikako prije. Ako već duže vrijeme imate site koji pokriva usko specijalizirano područje od interesa užem krugu posjetitelja, možete očekivati poboljšanja u rangiranju stranica već unutar nekoliko tjedana. Pratite kako vam je stranica rangirana, koliko jedinstvenih posjeta imate i obratite pozornost na trendove rasta ili pada. Fluktuacije u ovim pokazateljima su uobičajene i iznenadne, no trajni pad treba predstavljati alarm za uzbunu pa svakako istražite uzroke. 


USPESAN WEB SAJT :

IZVOR :www.implementek.com

 Web dizajn: Kako da izbegnete nagađanja i zamke

Za uspešan web sajt bitna je kreativnost. Ona mu daje život. Ipak kreativne ideje i rešenja nekad mogu da budu stvar nagađanja, a nagađanje je veoma rizično u poslovanju. Kako onda dizajneri da pokažu klijentu da znaju da koriste dobru strategiju i da su im namere najbolje? Vežba koja sledi je odličan način da se započne diskusija i da se beleže aspekti dizajna kako bi se klijentov strah od kreativnosti odagnao i na taj način će se i sam klijent priključiti procesu dizajniranja.

Postavite jasne ciljeve

Neki ljudi razumeju razloge zašto web sajt treba da postoji, ali se bore da postave direktne i merljive ciljeve.  Neodređeni ciljevi teraju ljude da pretpostavljaju stvari, a pretpostavke mogu da pokvare očekivanja, koja pak mogu da unište poslovnu vezu koja se zasniva na poverenju. Ciljevi kao što su “prodati više robe” ili “dobiti više publiciteta” su pomalo neodređeni i pružaju malo usmerenja. Vežba koja sledi je najjednostavniji i najefikasniji način za postavljanje jasnih i moćnih ciljeva.  Agilni programeri koriste kriterijum “prihvatanja” u demonstriranju zašto neki zadatak treba da se obavi, i u definisanju kako se on uklapa u veću sliku.  Uz manje promene, on savršeno odgovara i web dizajn ciljevima.

Primer zahteva klijenta:
Mi želimo da redizajniramo naš web sajt  kako bi imao savremeniji izgled, privukao više poseta, i kako bismo postigli veći ugled u našoj industriji.

Primer cilja web dizajn templejta:
Mi želimo __________ zato ____________ kako bi ___________.

Primeri ciljeva:

  • Mi želimo da  POVEĆAMO POSETU ZA 20% zato što Nam je potrebno više publiciteta kako bismo kreirali dodatnih osam POTENCIJALNIH KUPACA u toku meseca.
  • Želimo da Osavremenimo trenutni izgled interNet prezenTacije zato Što Želimo da budemo viŠe znaČajni naŠim kupcima kako bismo poveĆali prodaju za 10%.
  • Želimo da NapiŠemo Četiri Članka meseČno vezano za aktuelnosti iz naŠe branŠe, zato što Želimo da pomognemo naŠoj branŠi kako bismo formirali dva nova partnerstva meseČno.

Da li ste primetili kako odvajanje “značenja,” “razloga,” i “kraja” pojašnjava ciljeve vlasnika projekta, i objašnjava zašto on želi baš te ciljeve i kako namerava da ih postigne. Kriterijum prihvatanja je u dizajnu odličan način da se pojave neke dublje, mozda ne tako primetne namere, koje će pomoći dizajneru i vlasniku projekta da donesu bolju odluku i izbegnu kasnija iznenađenja u daljem radu. Revidirajte ciljeve sve dok se sve strane u projektu ne saglase sa njima, i ne razumeju ih kompletno.

JOS O OVOME NA ADRESI : www.implementek.com/konsalting/web-dizajn-kako-da-izbegnete-nagadanja-i-zamke/


 ZA SAJT VAM JE POTREBNO DA NAPRAVITE SVE OVE LEPE STVARI KOJE SU NABROJANE DOLE NA SLICI.SVE TO MOZETE NAPRAVITI BESPLATNO ,KADA SE REGISTRUJETE LINKU : 

instantbannercreator.com/signup.php?rid=80


 

Top 10 besplatnih servisa za hosting fajlova

Potrebe za ovakvim hosting servisima su razne, od deljenja filmova, muzike, dokumenata, projekata i mnogo toga drugog. Dakle, na sledećim sajtovima ćete moći bez plaćanja da postavite vaše fajlove i podelite linkove ka istima sa vašim prijateljima.

Sledi spisak 10 besplatnih servisa za hosting vaših fajlova

1. Rapidshare

10 Best Free File Hosting Services

2. Ziddu

10 Best Free File Hosting Services

3. Megaupload

10 Best Free File Hosting Services

4.MediaFire

10 Best Free File Hosting Services

5. Box

10 Best Free File Hosting Services

6. Indowebster

10 Best Free File Hosting Services

7. FileSavr

10 Best Free File Hosting Services

8. FileSave

10 Best Free File Hosting Services

9. FileDropper

10 Best Free File Hosting Services

10. Badongo

10 Best Free File Hosting Services

TEKST JE PREUZET SA   www.baguje.com/2010/03/top-10-besplatnih-servisa-za-hosting.html   HVALA


 IZVOR :  blog.adriatek.com/2010/03/19/30-joomla-alata-i-resursa/

30+ Joomla alata i resursa

by vsimovic on 19/03/10 at 8:00 am

Joomla, nekada pod nazivom Mambo, je jedan od najpopularnijih open-source Content Management Sistema (CMS). Kao što je to slučaj sa većinom open-source rešenja, postoji i gomila besplatnih alata koje možete koristiti. Napravili smo izbor od preko 30 korisnih ekstenzija i drugih alata koji će vaš Joomla život učiniti jednostavnijim. Uživajte.

Ne zaboravite da nakon ovog pogledate i ostale interesantne članke na našem blogu.  :)

Ekstenzije

iJoomla.com – Nudi miks besplatnih i komercijalnih ekstenzija za vaš sajt

Joomla-Addons.org – Veliki izbor besplatnih addon-ova z Joomlu

JoomlaEquipment.com – Profesionalno razvijene ekstenzije za Joomlu

JoomlaHacks.com – Velika kolekcija besplatnih modula i templejta

JoomlaShowroom.com – Dizajniranje ekstenzija za poslovne sajtove koji su rađeni u Joomli

JoomlaSpan.com – Izbor komercijalnih ekstenzija i monitoring servis

Resursi

HowToJoomla.net – blog koji je posvećen Joomli i svemu što ona nudi. Postoji dosta saveta i trikova za napredne korisnike.

Joomla.org – Home page open source sistema sa arhivom od 2,200 ekstenzija, forumom i delom za developere

Joomla-Developer-Resources.com – Tutorijali pogodni ukoliko počinjete neki Joomla projekat

JoomlaBased.com – Postavite svoj sajt i dobijte ocene i komentare

JoomlaCode.org – Sajt koji je pogodan za developere koji žele da razviju projekat zasnovan na Joomla kodu

JoomLancers.com – Sajt za ljude kojima je potreban freelancer za rad u Joomli

JoomlaSpots.com – Upišite svoj sajt zasnovan na Joomli u ovaj direktorijum da bi bio primećeniji

JoomlaTribune.com – Zbir vesti i resursa iz cele Joomla zajednice

JoomlaTutorials.com – Kao što samo ime kaže, velika količina tutorijala za Joomlu

JoomlaZone.net – Sajt sa ciljem da skupi sve Joomla sajtove na jedno umesto u jedinstveni direktorijum

Templejti

CompassDesigns.net – Profesionalni dizajneri templejta sa gotovim rešenjima. Sajt takođe ima i besplatne tutorijale

Gavick.com – Dizajner na području Evrope koji radi profesionalne templejte sa malim izborom onih koji su besplatni

IbolDesign.com – Kolekcija besplatnih Joomla templejta

Joomla-Themes.co.uk – Vesti i ocene svih najnovijih tema u Joomla svetu

Joomlart.com – Templejt klub gde dobijate odmah 40 templejta i 2 mesečno u narednih godinu dana

JoomlaJunkie.com – Kompanija za izradu profesionalnih templejta za Joomlu koja voli da se fokusira na boju. Nudi i mali izbor besplatnih templejta.

JoomlaShack.com – Nudi mali izbor besplatnih templejta i još dosta onih koji su komercijalni.  Takođe poseduje tutorijale i forum.

PixelParadise.com – Nudi preko 60 komercijalnih templejta.

RocketTheme.com – Još jedan templejt klub koji vam nudi 45 templejta nakon učlanjenja, a nakon toga 1 mesečno narednih godinu dana. Nudi i mali izbor besplatnih templejta.

Shape5.com – Nudi mešavinu komercijalnih i besplatnih templejta i modula 


Контакт

Dragan

Novi Sad , Srbija


Gde hostovati,parkirati sajt

Mesto za parking sajta , bloga , Hosting

 Ako cete da se bavite nekim poslom na netu potreban Vam je sajt ili blog.NJega mozete parkirati na nekom besplatnom mestu na internetu kojih ima dosta,ili ako ste ozbiljan igrac na nekom mestu tj. kod provajdera koji naplacuje svoje usluge mesecno ili godisnje.Da biste stekli uvid gde se to...

—————


Kako napraviti svoju web stranu besplatno

free web page

17.11.2009 02:31
 Sledite linkove i dobicete besplatnu web stranu : all4webs.com/index.php www.personalio.com/  

—————


NA OVOM SAJTU MOZETE NAPRAVITI BANERE,SPLAS STRANE I JOS NEKE ZANIMLJIVE STVARI KAO STO JE OVA ISPOD TEKSTA.pROBAJTE NISTA VAS NE KOSTA

 


 HOCETE NESTO DA NAPISETE NA VASEM SAJTU ILI BLOGU ,A DA TO BUDE ANIMIRANO ILI DA IMA NEKI EFEKT. PROBAJTE NA MESTIMA ISPOD :

 


Website Widgets

 

provided by: widgia.com


widgia.com


widgia.com


JOS MALO O PROMOCIJI I SEO OPTIMIZACIJI :

mail.google.com/mail/?ui=1&ik=2362b7a9f8&view=rl&rlk=Pay%20Per%20Click%20Program&rll=en&zx=73xobczaqrux 

KAKO FUNKCIONISE SEO I DOWNLOAD PROGRAMA FREE:

www.webceo.com/how-it-works.htm


TREBAJU VAM POSETIOCI NA SAJTU EVO LINKOVA KA MESTIMA GDE MOZETE ZARADITI POSETIOCE I NAUCITI KAKO DA IH DOVEDETE NA VAS SAJT:

mail.google.com/mail/?ui=1&ik=2362b7a9f8&view=rl&rlk=URL%20Submission%20Software&rll=en&zx=rib0xcpgdilb 

redir.ientry.com/02-6294-2010395-20404978-0-12

 


 

 TREBA VAM ZA VAS SAJT TEKST KOJI ANIMIRAN I RAZNI DRUGI ZANIMLJIVI DODACI NA ADRESI ISPOD CETE NACI PUNO MOGUCNOSTI BESPLATNO:

www.glitter-graphics.com/


HOCETE DA STAVITE VIDEO PREZENTACIJU NA VAS SAJT POGLEDAJTE KAKO SE TO MOZE URADITI U TRI KORAKA NA OVOM LINKU :

www.onstreammedia.com/dmsp/freedemo.php 


NA ADRESI KOJA SE NALAZI ISPOD TEKSTA MOZETE NAPRAVITI BESPLATNO SVOJU STRANICU,SAJT KOJA JE SPECIJALIZOVANA ZA VASU NAJOMILJENIJU IGRICU,RECIMO :

 

www.guildomatic.com/meta

 


 TREBA VAM MESTO ZA BEKAP.I TO ZA BESPLATAN BEKAP. 1 GB BESPLATNOG BEKAPA POSLE LOGOVANJA IMATE NA ADRESI ISPOD:

www.filesanywhere.com/?gclid=CITG6NWH2Z4CFdSCzAodhg3D3g#


 

O VASOJ IP ADRESI MOZETE SAZNATI DOSTA STVARI NA OVOJ ADRESI ISPOD. MOZETE JE I PROMENITI STO MOZE BITI INTERESANTNO.

whatismyip.com/


NA OVIM ADRESAMA MOZETE NACI KAKO DA STAVITE CHAT ROOM NA SVOJ SAJT:

www.123flashchat.com/php-chat.html 

 


Kako napraviti svoj BLOG besplatno

Kako napraviti Blog

20.05.2010 15:59
  Kako napraviti Blog   IZVOR    zarada07nanetu.blogspot.com  Faze: Koncept Registravija Postavljanje Ažuriranje Promocija   Na početku je bitno da proverite kod sebe koliko ste sposobni za da napravite blog. Bitno je da imate...

—————


Na ovoj strani se nalazi lista sajtova koji nude besplatnu grafiku webmasterima. Na njima mozete naci sve slicice koje vam mogu zatrebati. Npr. pozadine, ikonice, natpise, karikature itd..

 

svastara.tripod.com/besplatna-grafika.htm

 


 


15 usluga za web dizajn

15 Great Ways to Find Web Design and Development Work

IZVOR : mashable.com/2010/04/02/sites-finding-web-work/  For web designers and developers looking to take on new projects, the Internet offers a great number of online resources that can help them find work. Though the competition for jobs is fierce (and on a few of the sites below,...

—————


 MALA SKOLA WEB DIZAJNA I INTERNETA KOJU MOZETE BESPLATNO DA ZAVRSITE NA LINKU KA DRAGANOVOJ HTML SKOLICI : www.avala.de/webdiz/html.htm PROBAJTE NA SRPSKOM JE I NIJE TESKO A NAUCICETE DOSTA STVARI. UZIVAJTE.


HOSTING

Domain Names

 Search Multiple Domain Names From Around The World!  Find Available Domains | Monitor Your Company Name | Lookup Domain Records

—————

Domainit

Domainit
  Free & Complete DNS control Free Web-Based Management Free WHOIS updates Free Web Site forwarding Free reserved/parked page Free Email forwarding Responsive customer support Lock your domain from fraud Big savings for multiple years ICANN...

—————

SEARCHDOMAINS

SEARCHDOMAINS
 Use SEARCHDOMAINS To Lookup  Over 50 Domain Extensions At One Time!

—————

Domain Search

Domain Search
 Find Available And Registered Domains By Searching Keywords Enter 1, 2 or 3 Keywords to find your perfect Domain name!

—————